Vloeistofdichte vloeren

Sinds 1989 is Koldijk Vloeren landelijk een begrip in de markt op het gebied van vloeistofdichte vloeren, zowel van beton, kunststof als vloeistofdicht kitwerk. In 1994 werd als een van de eersten het Kiwa procescertificaat voor betonvloeren gehaald die later werd aangevuld met die van kunststofvloeren en elementenvloeren. Door de veranderde regelgeving is het tegenwoordig echter veel praktischer om de werkzaamheden achteraf te laten keuren. Koldijk Vloeren kan als gecertificeerd bedrijf de kosten drukken door keuring achteraf. Hierdoor krijgt de klant een topkwaliteit tegen lagere kosten. Ook door het bijhouden van de laatste stand van techniek en materialen kan Koldijk Vloeren u de beste opties aanbieden.
Voor uw vloeren kunnen wij aanpassingen, herstel of overlaging realiseren inclusief een keuring volgens Cur PBV 44 en de afgifte van een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.

Of het nu gaat om vloeren in een fabriek, wasstraat, vliegveld of een vloer in de petrochemische industrie, met Koldijk Vloeren haalt u letterlijk kwaliteit in huis.

Vloeistofdichte vloeren

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem contact op