Projecten

Epoxy troffelvloer afgewerkt met coating Epoxy troffelvloer afgewerkt met coating

Epoxy troffelvloer afgewerkt met coating

In Groningen heeft Koldijk Vloeren voor een aantal winkelpanden aan het Overwinningsplein een strook tegen de puien aangevuld met 4 cm epoxy troffelvloer en afgewerkt met coating. Nu kan iedereen zonder struikelen weer een strakke entree binnen gaan.

Meer informatie
 afwateringsgoot en eenPmma overlaging  afwateringsgoot en eenPmma overlaging  afwateringsgoot en eenPmma overlaging  afwateringsgoot en eenPmma overlaging  afwateringsgoot en eenPmma overlaging  afwateringsgoot en eenPmma overlaging  afwateringsgoot en eenPmma overlaging  afwateringsgoot en eenPmma overlaging  afwateringsgoot en eenPmma overlaging

afwateringsgoot en eenPmma overlaging

Bij een toeringcarbedrijf is een wasplaats op afschot gecreëerd op een bestaande vlakke vloer, inclusief een afwateringsgoot en een Pmma overlaging. Ook is er een vloeistofdichte tankvloer voorzien van afvoerputten, dorpels en een Pmma overlaging.

Meer informatie
Chemisch resistente vloeren binnen 1 dag Chemisch resistente vloeren binnen 1 dag

Chemisch resistente vloeren binnen 1 dag

In Noord Holland heeft Koldijk een 2e serie chemisch resistente vloer aangebracht. Een zwaar belastbare vloer binnen 1 dag gelegd. De keuze viel op een combinatie van pmma en polyurethaan cement. Klant weer dik tevreden en in no time aangebracht.

Meer informatie
Epoxy troffel afschotvloer kaasfabriek Epoxy troffel afschotvloer kaasfabriek Epoxy troffel afschotvloer kaasfabriek

Epoxy troffel afschotvloer kaasfabriek

In een Kaasfabriek is onlangs een ruimte met een lopende band voorzien van een epoxy troffel afschotvloer die weer is afgedekt met een speciale Pmma gietvloer die glad is qua structuur maar toch stroef is. Veilig beloopbaar en zeer hygiënisch.

Meer informatie
Onderhoudsvrije gietvloer Onderhoudsvrije gietvloer Onderhoudsvrije gietvloer Onderhoudsvrije gietvloer

Onderhoudsvrije gietvloer

Ook in Balk is in de zomervakantie een basis gietvloer aangebracht. De klant wilde een sterke strakke vloer voor niet te veel geld. Missie volbracht, klant tevreden met de nieuwe onderhoudsvrije vloer.

Meer informatie
Cementgebonden designvloer Cementgebonden designvloer Cementgebonden designvloer Cementgebonden designvloer

Cementgebonden designvloer

Bij een nieuw pand van een accountantskantoor te Leeuwarden hebben we een cementgebonden designvloer aangebracht. In de week voor in gebruikneming is de vloer precies volgens planning In de vakantie opgeleverd.

Meer informatie
600 m2 vloeren aangebracht in Bakkerij 600 m2 vloeren aangebracht in Bakkerij 600 m2 vloeren aangebracht in Bakkerij 600 m2 vloeren aangebracht in Bakkerij

600 m2 vloeren aangebracht in Bakkerij

In de zomervakantie hebben wij 600 m2 vloeren aangebracht in een Grote bakkerij te Leeuwarden, keurig op tijd en de klant tevreden.

Meer informatie
In 1 dag 5 lagen aangebracht In 1 dag 5 lagen aangebracht In 1 dag 5 lagen aangebracht In 1 dag 5 lagen aangebracht

In 1 dag 5 lagen aangebracht

Onlangs heeft Fa. Koldijk in Heerenveen bij een transportbedrijf een afgekeurde asfaltvloer voorzien van een vloeistofdichte overlaging. Er werden in 1 dag 5 lagen aangebracht en in de namiddag kon de vloer weer in gebruik worden genomen.

Meer informatie
voorspoelplaats en de washal gerenoveerd voorspoelplaats en de washal gerenoveerd voorspoelplaats en de washal gerenoveerd

voorspoelplaats en de washal gerenoveerd

Bij een bedrijf in Gytsjerk is de voorspoelplaats en de washal gerenoveerd met een 4 mm dikke Pmma vloer. De betonvloer was aangetast door chemicaliën en vorst maar is nu weer voor vele, vele jaren beschermd.

Meer informatie
Vloersysteem vervangen Pmma Vloer Vloersysteem vervangen Pmma Vloer Vloersysteem vervangen Pmma Vloer Vloersysteem vervangen Pmma Vloer Vloersysteem vervangen Pmma Vloer Vloersysteem vervangen Pmma Vloer

Vloersysteem vervangen Pmma Vloer

Een kapot gevroren vloer bij een kippenslachterij van 430m2 was vanwege de lopende banden lastig te bereiken, maar is keurig volgens de planning opgeleverd.

Meer informatie
Vloer van een pompput Vloer van een pompput Vloer van een pompput Vloer van een pompput

Vloer van een pompput

De vloer van een pompput is voorzien van een dikke licht flexibele chemisch resistente kunststofoverlaging van Pmma. De vloer wordt belast met olien, sludge uit zeeschepen en chemicalien, tevens resoneert de vloer door de grote pompen.

Meer informatie
Polyurethaan Cement gietvloer Polyurethaan Cement gietvloer Polyurethaan Cement gietvloer

Polyurethaan Cement gietvloer

Bij een bedrijf in Farmsum wat chemicalien en vervuilde stoffen verwerkt is een Polyurethaan Cement gietvloer aangebracht in de huiskleur groen. De vloer is zwaar mechanish en chemisch belastbaar, stroef en toch goed te reinigen.

Meer informatie
Polyurethaan Cement Polyurethaan Cement

Polyurethaan Cement

Bij een bedrijf in Farmsum wat chemicalien en vervuilde stoffen verwerkt is een Polyurethaan Cement gietvloer aangebracht in de huiskleur groen. De vloer is zwaar mechanish en chemisch belastbaar, stroef en toch goed te reinigen.

Meer informatie
Polyurethaan Cement Polyurethaan Cement

Polyurethaan Cement

Bij een kippenslachterij in Leek is in een procesruimte een Polyurethaan Cement vloer aangelegd in een 6 mm dikke anti-slip uitvoering. Dit systeem staat garant voor vele tientallen jaren onbezorgd gebruik.

Meer informatie
Triflex systemen Triflex systemen

Triflex systemen

Onlangs heeft Koldijk Vloeren in Amsterdam een flexibel gewapend Slabsysteem van Triflex aangebracht. Vloeistofdicht en in tegenstelling tot kit onderhoudsvrij. Op dezelfde locatie zijn reeds enkele brandstoftanks ook van een slabsysteem voorzien

Meer informatie
Tanks voorzien van beschermende polyurea Tanks voorzien van beschermende polyurea

Tanks voorzien van beschermende polyurea

In Oost Groningen is bij een groot aardappelverwerkend bedrijf een serie van 7 tanks voorzien van een beschermende polyurea lining. De tanks zijn weer voor tientallen jaren gewaarborgd tegen aantasting en lekkages.

Meer informatie
Diverse productieruimtes Pmma & epoxy Diverse productieruimtes Pmma & epoxy Diverse productieruimtes Pmma & epoxy Diverse productieruimtes Pmma & epoxy

Diverse productieruimtes Pmma & epoxy

Bij een visverwerkend bedrijf in Kollum zijn onlangs diverse productieruimtes met een epoxy troffel op afschot gebracht en daarna voorzien van een dikke Pmma vloerafwerking.

Meer informatie
Vloeistofdicht maken camaliteitenbak Vloeistofdicht maken camaliteitenbak Vloeistofdicht maken camaliteitenbak

Vloeistofdicht maken camaliteitenbak

Koldijk Vloeren heeft een camamiteitenbak in Ede voorzien van een wandcoating en een chemisch resistente Polyurethaan Cement vloer. De beton was erg aangetast, na behandeling is de vloer weer mooi strak en chemisch/mechanisch zeer zwaar belastbaar.

Meer informatie
Twee grote bezinkbasins bij een fabriek Twee grote bezinkbasins bij een fabriek

Twee grote bezinkbasins bij een fabriek

Onlangs heeft Koldijk Vloeren 2 grote bezinkbasins bij een fabriek in Oost Groningen voorzien van een nieuwe kunststofoverlaging, er waren 3 dagen beschikbaar voor de operatie en alles is netjes binnen de planning afgehandeld.

Meer informatie
Zoutwinningslocatie aangetaste goot Zoutwinningslocatie aangetaste goot Zoutwinningslocatie aangetaste goot Zoutwinningslocatie aangetaste goot

Zoutwinningslocatie aangetaste goot

Bij een zoutwinningslocatie in de provincie Groningen is een aangetaste goot hersteld. De goot wordt belast met diverse logen en zouten en kent waterbelastingen tot 85 graden. De wanden en de vloer zijn voorzien van een dikke Polyurethaan Cement laag

Meer informatie
 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem contact op