Kunststofvloeren

Koldijk levert topkwaliteit kunststofvloeren toepasbaar in verschillende industrieën. Onze kunststofvloeren of kunstharsvloeren bestaan uit een basis van epoxy- of polyurethaan hars en kennen allemaal de grote voordelen van kunststof; duurzaam, slijtvast en eenvoudig in onderhoud. Bekijk hier de soorten kunststofvloeren en hun specifieke eigenschappen.

Gietcoatings
Gegoten vloer die tussen een coatingvloer en een gietvloer inzit, groot voordeel is de lage prijs per m2. Bovendien naadloos, grote belastbaarheid en decoratief in te strooien.

Gietvloeren
Een industriële epoxy gietvloer is een dikkere versie van onze gietcoatingvloer. De epoxy gietvloer is strak, gemakkelijk schoon te houden en kent een aantrekkelijk lage investering per vierkante meter.

PMMA vloeren
Industriële vloerafwerking die in één dag wordt voorzien van 3 of 4 lagen waarna deze de volgende dag volledig belastbaar is, naadloos, decoratief, hoge belastbaarheid, stroef en zeer slijtvast.

 

PU Cem vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van Polyurethaan en cement (PU Cem) die in 1 of 2 lagen wordt aangebracht waarna zeer snel belastbaar; naadloos, hoog chemisch belastbaar, antislip en slijtvast.

Puma vloeren
Industriële vloerafwerking op basis van Pmma die in één dag wordt aangelegd in grotere laagdiktes, geschikt voor vriescellen en als vloeroptimalisatie; cover-up voor vloeren in slechte staat. Puma vloeren zijn naadloos, krimpvrij, elastisch, stroef en zeer slijtvast.

Triflex systemen
Diverse afwerkingen op basis van gemodificeerde Pmma harsen die op allerlei manieren toepasbaar zijn, overlaagbaar op beton en asfalt. Scheur overbruggend, slijtvast, snel belastbaar.

Polyurea overlagingen
Polyurea is een zeer snel uithardende coating (ca. 10 seconden) die als een vloeistofdichte, scheuroverbruggende en zeer slijtvaste overlaging kan worden toegepast.

ESD vloeren
Een ESD (Electro Static Discharge) vloer of antistatische vloer is een geleidend epoxy vloersysteem voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en inboedel. In een omgeving waar veel apparatuur staat en waar gewerkt wordt met producten die gevoelig zijn voor statische elektriciteit is een ESD vloer onmisbaar. 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem contact op