Over ons

Koldijk Vloeren is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van kunststofvloeren en vloeistofdichte vloeren voor wasstraten, industrie, overheid en vloeistofdichte kitwerken voor o.a. tankstations, wasstraten en industrie.

In de industrie en bij de diverse overheden heeft Koldijk Vloeren een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Als het gaat om nieuwe kunststofvloeren voor diverse toepassingen of plaatselijke reparaties; Koldijk Vloeren heeft diverse systemen in huis om zeer snel en doeltreffend de problemen op te lossen. Snel uithardende, zeer duurzame systemen zorgen voor minimale overlast voor de klant. Waar andere bedrijven afhaken komt Koldijk Vloeren in haar element door haar grote probleemoplossende vermogen.

Op het gebied van vloeistofdichte vloeren behoort Koldijk Vloeren tot de meest ervaren bedrijven. Koldijk Vloeren heeft duizenden vloeren aangelegd Kiwa gecertificeerd of met een verklaring vloeistofdichte voorziening. Tegenwoordig ligt de focus vooral op het herstellen en aanpassen van bestaande vloeren in wasstraten, tankstations, camaliteitenbakken en de petrochemische industrie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem contact op