Projecten

Nieuwe straal unit

Nieuwe straal unit

Op 27 november is door Adamas Nederland een straal unit afgeleverd. Door het aanschaffen van deze compacte installatie is Koldijk Vloeren veel flexibeler in het voorbehandelen van vloeren en is het ook op kleine projecten rendabel om te stralen.

Meer informatie
Diverse productieruimtes Pmma & epoxy Diverse productieruimtes Pmma & epoxy Diverse productieruimtes Pmma & epoxy Diverse productieruimtes Pmma & epoxy

Diverse productieruimtes Pmma & epoxy

Bij een visverwerkend bedrijf in Kollum zijn onlangs diverse productieruimtes met een epoxy troffel op afschot gebracht en daarna voorzien van een dikke Pmma vloerafwerking.

Meer informatie
Vloeistofdicht maken camaliteitenbak Vloeistofdicht maken camaliteitenbak Vloeistofdicht maken camaliteitenbak

Vloeistofdicht maken camaliteitenbak

Koldijk Vloeren heeft een camamiteitenbak in Ede voorzien van een wandcoating en een chemisch resistente Polyurethaan Cement vloer. De beton was erg aangetast, na behandeling is de vloer weer mooi strak en chemisch/mechanisch zeer zwaar belastbaar.

Meer informatie
Nieuwe belijningsspuitmachine Nieuwe belijningsspuitmachine

Nieuwe belijningsspuitmachine

Dirk Koldijk van Koldijk Vloeren mocht een nieuwe belijningsmachine van de laatste generatie Graco Linelazer in ontvangst nemen van dhr Andre van Beek van de specialist Paint it in Ede. Een nieuwe stap in het snel en strak spuiten van belijningen.

Meer informatie
Oud vloersysteem vervangen in Landgraaf

Oud vloersysteem vervangen in Landgraaf

Onlangs is door Koldijk Vloeren in Landgraaf een oud vloersysteem vervangen door een 6 mm dikke polyurethaan cement vloer, dit is een van onze specialitieten. Binnen 3 dagen was de hal weer gereed voor de productie van plantaardige voeding.

Meer informatie
 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem contact op